WF Installatie

Afgelastingen

Wanneer is nu een training of wedstrijd afgelast? Er zijn verschillende manieren om daar achter te komen.

Gemeentelijke afgelasting
Ook de gemeente Breda kan de wedstrijdvelden en trainingsvelden afkeuren. Zodra dit bekend wordt gemaakt, proberen we het zo snel mogelijk op de website te plaatsen zodat je niet voor niets komt.

Op de website van Breda.nl wordt iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) om 16.00u bekend gemaakt of de velden zijn afgekeurd of niet. Advendo speelt op complex Kadijkje

Landelijke afgelasting
De algemene afgelastingen van de KNVB vind je op NOS-teletekstpagina 603 (Zuid I, X=afgelast).

Onder categorie A wordt verstaan:
· mannen veldvoetbal standaard hoofdklasse t/m 7e klasse
· mannen veldvoetbal reserve hoofdklasse t/m reserve 3e klasse
· vrouwen veldvoetbal hoofdklasse t/m 2e klasse
· A-, B-, C-junioren t/m 1e klasse
· D-pupillen top- en hoofdklasse

Onder categorie B wordt verstaan:
· alle elftallen/teams die spelen in de overige klassen

Wanneer de K.N.V.B. in de regio zuid 1 de wedstrijden aflast, zal er niet gevoetbald worden. Als de K.N.V.B. dat niet doet, wil dit nog niet zeggen dat de wedstrijd doorgaat. De consul of anders nog de scheidsrechter heeft de bevoegdheid om de wedstrijd af te lassen. Wij zullen proberen om dit zo snel mogelijk op de site bekend te maken, maar kunnen niet garanderen dat de informatie up-to-date is.

En als je het niet zeker weet?
Dan kun je altijd je leider of de kantine bellen voor meer informatie.

Teletekst
teletekst pagina 603

Op Nederland 1, 2 en 3 staan op pagina 603 van teletekst de afgelastingen. Advendo speelt in het district Zuid 1.

Het Weer