Winkelcentrum Moerwijk

Winkelcentrum Moerwijk HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Bestuur en Commissies
Afgelastingen
Fun
Mensen nodig
Contact met Advendo

Winkelcentrum Moerwijk

Één van de ingangen van Winkelcentrum Moerwijk

Straat:
  Moerwijk
Openingstijden:

Woonplaats:
Ma t/m Wo: 09.00u - 18.00u

Do: 09.00 - 21.00u

Vr: 09.00u - 18.00u

Za: 09.00u - 17.00u

Website:

Sinds het seizoen 2001/2002 is Winkelcentrum Moerwijk hoofdsponsor van onze vereniging. Het zal veel leden zijn opgevallen dat op de shirts, trainingspakken en sporttassen van de spelers van het eerste (zondag)elftal de naam van het winkelcentrum vermeld staat.

Vooral de oudere advendo leden zullen zich het onoverdekte winkelcentrum van jaren terug nog voor de geest kunnen halen. Dit is een enorm verschil met het moderne, overdekte winkelcentrum wat we nu kennen. In de huidige opzet vormen meer dan 60 winkels eigenlijk een heel groot warenhuis.
Voor de winkeliersvereniging is de sponsoring van onze vereniging vooral van sociaal belang. Bekend met de afhankelijkheid van sponsoring voor een vereniging, is besloten om Advendo een helpende hand toe te steken. Wij, als vereniging, kunnen op onze beurt de winkeliers helpen. Onze vereniging ligt midden in het verzorgingsgebied van het winkelcentrum, veel leden zouden hun aankopen dus kunnen doen bij de winkeliers van het Winkelcentrum. Als dat inderdaad gebeurt ontstaat er een perfect combinatie waarin zowel de vereniging als het winkelcentrum winnaar zijn.
Winkecentrum Moerwijk
Wil je weten welke winkels er op het winkelcentrum gevestigd zijn, wat ze verkopen en wanneer ze open zijn? Surf dan eens naar hun website ……….

Laatst gewijzigd op: 30 november 2003