Uitslagen Nieuws 2017/2018

04-05-2013 : Advendo JO11-4 - Madese Boys E4: 6 - 4 Competitie
Zeer goed Advendo ontneemt Madese Boys het kampioenschap.

Op deze mooie zaterdagmorgen stond onze laatste competitiewedstrijd tegen Madese Boys op het programma.
Uit hadden we (in een slechte wedstrijd) met 5-4 verloren.
Zoals gebruikelijk stonden we weer helemaal compleet en waren we uit op revanche: van iedereen in deze competitie hadden we al gewonnen, alleen dus nog niet van Madese Boys.
Extra motivatie: Madese Boys stond 4 punten achter op koploper Groen Wit, maar had nog 2 wedstrijden te spelen. Zij moesten vandaag dus minimaal 1 punt pakken om volgende week kampioen te kunnen worden. Het doelsaldo van Madese Boys was ook een stuk beter dan dat van Groen Wit.
De wedstrijd begon echter slecht van Advendo zijde. Rick ging al in de eerste minuut in de fout door een houdbaar afstandsschot te laten lopen (hij dacht dat de bal naast ging gaf hij later aan).
Advendo was echter niet van slag en iedereen werkte zich vandaag een slag in de rondte. Het spel was vandaag van een heel goed niveau. Naast dat er hard gewerkt werd, was het samenspel vaak een genot om te zien. Zonder de anderen tekort te doen, was Zedane vandaag echt de grote motor. Heel wat meters heeft hij vandaag afgelegd met zeer goed spel.
Advendo was zeker niet de mindere en kwam in de 7e minuut verdiend op 1-1. Bjorn ging heel goed door op links en schoot mooi in de verre hoek raak.
Na iets meer dan 10 minuten was het Ferhat die een verdediger van Madese Boys opjoeg, waardoor deze te kort terugspeelde op zijn keeper. Onze kleine man was er als de kippen bij om de keeper te omspelen en de bal in de kruising te schieten: 2-1.
Het spel ging op en neer en ook Madese Boys beschikte over een leuke ploeg.
In de 17e minuut kwamen zij op 2-2 doordat zij goed doorliepen over rechts en onze verdediging niet mee liep. Rick was vervolgens kansloos.
Ondanks het goede spel van Advendo kwamen we een paar minuten voor de rust toch op een 2-3 achterstand. Voor de goal van Advendo nam een speler de bal knap aan en ramde deze in het dak van het doel. Een heel knap doelpunt van onze tegenstander.
Na de rust zette Advendo het goede spel van de eerste helft voort. In de 4e minuut werd dit beloond met de gelijkmaker. Ferhat had een hele goede actie en een prima assist op Stian die keurig de 3-3 binnen schoot.
De wedstrijd ging vervolgens flink op en neer en na iets meer dan 10 minuten kwam Madese Boys met een schot in het hoekje toch weer op een 3-4 voorsprong.
De titelkandidaat had vandaag echter te maken met een veerkrachtig Advendo.
Zij lieten het er niet bij zitten en wat volgde was wederom de gelijkmaker op bijna identieke wijze als de eerste goal na rust: weer een goede actie van Ferhat en weer een goed doelpunt van Stian: 4-4. Een minuut later kreeg Ferhat zelf een grote kans maar hun keeper redde.
Advendo bleef gevaarlijk voor Madese Boys (dat aan een gelijkspel ook nog genoeg had om volgende week kampioen te worden).
De eerzucht van Advendo was vandaag echter groter en onze jongens gingen vol voor de overwinning.
In de 21e minuut kwamen we op voorsprong door een prima actie van Zedane, waarna Stian de 5-4 binnen kon tikken.
De zenuwen bij beide kampen stegen met het verstrijken van de tijd. Madese Boys moest nu de gelijkmaker forceren. De laatste minuten leken dan ook eindeloos te duren.
Uiteindelijk was het Ferhat die in de laatste minuut aan alle spanning een einde maakte door met een prima actie de 6-4 te scoren.
Een TOP-prestatie van ons team in deze laatste wedstrijd. Helaas voor het sportieve Madese Boys hebben wij door deze overwinning hun het kampioenschap ontnomen. Groen Wit mag ons wel een bedankje sturen!
We hebben van iedereen een keer gewonnen in deze competitie en zijn als derde geëindigd in deze poule van kampioenen en vice-kampioenen uit de najaarscompetities.
Een hartstikke goede prestatie.
Buiten het toernooi op 2 juni was dit onze laatste gezamenlijke wedstrijd als team. Een deel gaat over naar de D-jeugd, een ander deel blijft in de E voetballen.
Voor mij was dit na 3 jaar ook mijn laatste wedstrijd als trainer/leider van dit team. Ik vond het een genot om met jullie elke woensdag/zaterdag te trainen en de wedstrijden te begeleiden. Vooral het teamgevoel van deze groep kan een voorbeeld zijn voor andere elftallen binnen de club: iedereen altijd aanwezig bij trainingen en wedstrijden. Spelers en ouders die goed met elkaar overweg kunnen.
Het is een hele mooie periode om op terug te kijken.
Het gaat jullie allen goed in je verdere voetbalcarrière!!

groetjes
Martien

, ,

Rene
(E4G)
geplaatst op: 06/05/2013 om 19:10

Martien. Ik heb altijd met plezier je verslagen gelezen. Het is iets wat ik reuze ga missen. Ook wilde ik jullie complimenteren met jullie geweldig team. Jullie hebben van dit stel een leuk ploegje gemaakt wat leuk kan voetballen. Al kijk ik b.v. naar mijn zoon Jaro die je twee jaar geleden hebt opgenomen in jullie team en het is zowaar nog een leuke voetballer geworden. Ik hoop dat het vervolg ook een goed resultaat zal hebben bij een ander team. Hierbij wilde ik Martien en Ron bedanken voor de leuke voetbaljaren. Ron succes met het leiden van de D-jongens en Martien geniet jij maar weer van het vader en toeschouwer zijn. Ook leuk hoor en ik kan het weten!!

DatumTypeThuis-Uit

Om te kunnen reageren op wedstrijd verslagen, moet je lid zijn van de

Advendo Fanclub.

Klik hier om lid te worden.

Wedstrijdtypes
Beker